Jos Verbeeck in Oslo

Op zondag 11 juni wordt in Bjerke de Olso Grand Prix verreden. Na de Elitloppet is dit de tweede belangrijkste draverij van Scandinavië. De koers start om 17u.15 en is een Premium draverij. Jos Verbeek neemt plaats in de sulky van de beste Franse ruin Aubrion du Gers.

Onze prognose:

(8) Aubrion du Gers: de sensatie van het voorbije jaar. Omwille van zijn ‘ruin-zijn’ deed hij niet mee aan de klassiekers en deze draver is zo’n echte ‘ouderwetse Franse’ die op oudere leeftijd steeds sterker wordt. Nu is hij op zijn best en hij kon al de fraaie merrie Belina Josselyn kloppen. Zijn enige nadeel is een barslecht startnummer. Maar onze Jos heeft hiervoor misschien wel een tactische oplossing…

(2) Lionel: Voor de Noorse draver is dit de koers van het jaar. In Frankrijk vloerde hij in 2016 Bold Eagle in de Prix de Paris. Dit jaar werd hij derde in de Prix d’Amérique. De trainer rekent op zijn frisheid, want na zijn zege eind april in de Olympiatravet van Aby heeft hij niet meer gelopen.

In de loop van de namiddag komt ook Christophe Martens aan de start in Oslo. Met VOLARE DE LOU neemt hij deel aan de Enigmatic Cup, een seriedraverij. Voor Ceke Farm komt de Noorse DIADORA BR nog eens in haar thuisland aan de start.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply