Koen Clijmans wint Prince Rose met Miracle Ninetynine

Koen Clijmans kon met Miracle Ninetynine een zinderende Prince Rose winnen. Na een spannend duel vloerde hij in de laatste meters de sterk aanklampende Warrigal met Stephane Breux.

Op maandag 17 juli kende de hippodroom van Oostende een echte topdag. Meer dan 8.000 toeschouwers genoten van een van de mooiste meetings van het jaar. De Prince Rose blijft een prestigieuze koers om te winnen op Wellington. Jockey Koen Clijmans kon dit koningsnummer op zijn palmares schrijven. Hij won met MIRACLE NINETYNINE voor de Triple B Stables en trainer Joeri Goossens. Het was een leuk weerzien op Wellington voor onze Gouden Zweep-winnaar van 2007. WARRIGAL werd voor de Zaman Stables voor het tweede jaar op rij tweede. Heroïsch geklopt na een fantastisch duel. Nieuwkomer GOING VIRAL werd derde voor MON DESIR die met zijn vierde plek een plaatsje beter deed dan vier jaar geleden.

Volgende maandag belooft het opnieuw druk te worden in Wellington. Dan staat de Grote Prijs van de Stad Oostende op het programma. De hoogst gedoteerde drafkoers op gras buiten Frankrijk!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21

Leave a Reply