Komt ie online of niet ?

Ik was benieuwd naar dat baby’tje van Waregem, maar ik ben nog benieuwder naar de baby van de federatie. Waregem Draaft is er en draaft er dartel op los. Maar hoe zit het nu met de IT van de federatie, wordt dit niet een serieuze olifantendracht ? Vorig jaar probeerde Lucas Van De Meersch hier in Horse & Race het debat op gang te trekken. Toen klonk het nog dat die massieve investering van zo’n 800.000 Euro zijn bekroning zou zien in september. Die september kwam & ging. We zijn ondertussen een jaar verder, maar blijkbaar geen stap verder ?

Tijd dus om hier nog eens aan de oren van de federatie te trekken ? Niet om ze op het matje te roepen over die investering, al blijft het een bedrag waar je hoofd even van gaat duizelen. LVDM is lid van de algemene vergadering & heeft er dus een beter zicht op. Hij kan oordelen of ze slim zijn geweest bij de keuze van de partner & vooral het soort contract dat ze aangingen met die partner. Ik sta gewoon aan de zijlijn, maar vooral in het donker, want behalve dat ene artikel vorig jaar hoor ik niks.

En dat stoort me. Ik ambiëer geen stoeltje in die algemene vergadering, ik sta goed waar ik sta, naast de piste. Maar ik wil wel op de hoogte gehouden worden over mijn sport, mijn passie. Ik wil dus ook weten wat er met dat geld nu gedaan wordt, wanneer we daar eindelijk resultaat van gaan zien. Want net zoals met Waregem Draaft is het goed om jong bloed te zien, vernieuwing. Vooruitgang, investeren om de toekomst van onze sport veilig te stellen, vooruit met de geit, euh het paard.

Alleen kan ik me de vraag stellen of we om deze vernieuwing in IT echt rond te krijgen, geen afscheid moeten nemen van een paar oude knollen ? Verse paarden van stal halen om deze vernieuwing echt op dreef te krijgen. Jonge veulens die de eindmeet halen, niet eindeloos blijven dralen op de piste. En die om het helemaal mooi te maken ook nog eens hun mond zouden open doen, ons niet met een mateloos stilzwijgen aanstaren vanop die piste. Kortom, ik hoor het graag, mijn federatie : komt ie online of niet ?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply