Waregem Draaft kent zijn seizoensapotheose

Op zaterdag 23 september vindt op de Gaverbeekhippodroom van Waregem de laatste meeting van het zomerseizoen plaats. Op sportief gebied wordt dit meteen een van de allermooiste. Ook het publiek mag zich aan een extra gezellige sfeer verwachten.

Er staan acht draverijen op het programma en de meeting begint om 15u.00. De reden waarom er uitzonderlijk op zaterdag gekoerst wordt is omdat de meeting zo gekoppeld kan worden aan de Eventing die dat weekend in Waregem en Anzegem genoteerd staat. Ook het feit dat de koersnamiddag in de avond zal uitdraaien op een party met DJ speelt een rol…

Het zomerseizoen zal in ieder geval eindigen met een mooie climax. De laatste koers is immers de finale van het Sea Coast Diamanten Gaverbeek Criterium. De baanrecordhouder CRACK SUMMERLAND zal het opnemen tegen de Franse Belgen VELIN DU ROC en AQUITO DE JUPILLES.

De Gouden Finale wordt verreden in de derde koers. TROMBONE zal proberen om zijn mispassen bij de start op Waregem Koerse achterwege te laten. Aan Rik Depuydt om de Deen hierbij te helpen. MAD DIVA en GO STAR zijn opvallende tegenstanders.

De Zilveren Finale vindt plaats in koers 7: FIENTJE VAN BRAKUM, INCREDIBLE D’HOEVE en een herboren ECLAT DU CALVAIRE zijn de blikvangers.

In de vijfde koers wordt scherp gestreden voor het Brons. INVINCIBLE BOLETS kan zich als Paard van Kuurne ook in Waregem laten kronen. FLINTSTONE BOKO, FALLS RIVER en HASTA LA VISTA zijn elkaar waard en kunnen elke centimeter in het parcours gebruiken.

De meeting is heel kindvriendelijk met aanwezigheid van rodeostieren, springkastelen, levende stripfiguren en gratis ponyritjes.

Van de verliezende tickets kan de bezoeker opnieuw een winsituatie maken door ze in de urne te plaatsen. Een jaarabonnement voor Waregem Draaft 2018 wordt verloot.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply